Hindbærroulade

 

Det skal du bruge:
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1 teskefuld vaniljesukker
ca. 100 g hindbærsyltetøj

Sådan gør du:
Først tager du dine æg og slår dem ud i en skål, derefter tager du sukkeret og putter det ned til dine æg. Bagefter tager du en elpisker eller en røremaskine og pisker det til det er dejlig luftigt. Derefter skal du tænde ovnen på 220 grader med varmluft.

Så tager du melet, bagepulveret og vaniljesukkeret og blander det sammen i en anden skål. Derefter vender du æg og sukker blandingen ned i melblandingen med en dejskraber.

Så ligger du noget bagepapir på en bageplade, og fordeler dejen jævnligt. Nu skal du tage den ind i ovnen hvor den skal bage i 5 minutter.

Når dejen kommer ud af ovnen skal den lige stå og køle af i cirka 2 minutter. Imens den køler af tager du et stykke bagepapir og lægger det på bordet og drysser det med sukker.

Når den er kølet af tager du den vender den på hoved ned i bagepapiret med sukker og presser den lidt ned. Så hiver du lige så forsigtigt det bagepapir af der nu ligger øverst.

Bagefter tager du hindbærsyltetøjet og smørrer det ud på kagen, men hold ca. 5 centimeters afstand fra kanten. Derefter skal du bare rulle den. Når du har gjort det kan du lige skære enderne af.

Du kan sådan set godt spise den nu men den er bedst hvis den ligger og hviler først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *